شیرینی‌های ایرانی

به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می‌شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد.

 

شیرینی‌های تر شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد. با اینکه اصولاً عمر شیرینهای تر به خاطر شرایط نگهداری آنان و همچنین کم بودن تولید و مصرف محصولات لبنی در ایران درمقایسه با کشورهای اروپایی، نمی‌تواند زیاد بوده باشد، تنوع این نوع شیرینیها به نوعی بیانگر خلاقیت و ظرافت طبع ایرانی می‌باشد. ایرانیان تاریخی طولانی در تولید شیرینی جات داشته اند، بستنی البته نه به صورت فعلی، ۲۴۰۰ سال پیش در ایران اختراع شده‌است و ریشه تاریخی شیرینی‌های خشک غربی (cookie) به کلوچه ایرانی در ۱۳۰۰ سال پیش می‌رسد. البته حداقل در مورد بستنی، ایرانیان آنچنان در تاریخ تحول آن مشارکت نداشته اند که شاید ریشه در کم بودن تولید و مصرف محصولات لبنیاتی در آسیا نسبت به اروپا داشته باشد، که آن هم ریشه در مشکل دار بودن هضم لاکتوز برای اکثر مردم آسیا دارد.


مواد لازم شیرینی گردویی


زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
شکر یا پودر قند  :½ پیمانه
وانیل :¼ قاشق چایخوری
گردو:½ 3 پیمانه خرد شده
رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو)

d8b4db8cd8b1d986db8c-d9bed981daa9db8c


اشپزی شیرینی ,شیرینی‌های ,نگهداری ,تولید ,خشک ,تر ,خامه استفاده ,آن‌ها از ,باشد و ,مصرف محصولات ,و مصرفمنبع

طرز تهیه آش ترخینه به همراه دستور تهیه شله زرد و سالاد الویه

طرز تهیه چند مدل غذای محلی

طرز تهیه پاستیل و شیرینی گردویی

طرز تهیه چند مدل شیرینی خوشمزه شب عید

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تور خارجی | بلیط هواپیما | رزرو هتل | گلفام سفر دفتر حقوقی فاطمه یعقوبی دانستنی های جک برقی پارکینگی بهترین های شیراز مدرسه شاد ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور تمامی مقاطع دل میگه فروشگاه کمد دیواری ایل طیبی قصه شب